Carles Cubos Serra. Valls, 1978
Fotògraf format a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (1997 i el 2001) Entre el 2002 i el 2009 treballa a l’agència fotogràfica de moda l’Estrop Produccions, cobrint de manera regular les principals passarel·les de moda del circuit internacional. (Nova York, Londres, Milà i París).

Entre 2009 i 2017 obre un estudi a Valls i desenvolupa treballs de fotografia, vídeo i disseny. El 2017 l’estudi es mou a una nova ubicació, i amplia el camp de treball cap al sector de creació digital i web.

Guanyador de diferents premis en el camp de la fotografia i l’audiovisual, com el XXIX Premi Cristina Requena i Girona de Periodisme, per el documental “Nosaltres, els Xiquets de Valls”


OBRA PRESENTADA

Invisible
Aquests són dos retrats d’homenatge a dues persones que viuen atrapades en una frontera invisible, delimitada per la marginalitat i la supervivència. Una frontera a la que costa molt saltar-li la tanca.

Els protagonistes són dues persones properes que, com diu una famosa pel·lícula dels anys 90 “Van escollir, no escollir la vida”. On són les raons? “Qui necessita raons quan tens heroïna”
Les parets on s’exposen els dos retrats van ser l’antic santuari de la cultura “Anti-tot” de la ciutat, el bar Enxaneta; avui, un altre edifici amb la vida contra les cordes.

Aquestes fotografies s’han realitzat en motiu de la mostra #Mitgeres20. No formen part de cap treball previ, però és possible que sigui el punt de partida a un treball posterior. En elles hi vull mostrar l’empatia que sento per a persones com l’Edu i el Petit.