MITGERES_EDICIONS ANTERIORS 

_ FRONTERA 2020

Si en la segona edició les dones van ser l’eix central de la mostra, en aquesta s’ha escollit la idea de “FRONTERA” com a eix vertebrador. Així, en el conjunt de fotografies es poden veure múltiples fronteres: la frontera del barri, l’econòmica, la invisible o aquella real com un mur, la frontera psicològica, la dels límits de la ment, la mediambiental i natural o la frontera de casa teva.

Així doncs, 3 al 10 d’octubre més de 20 instal·lacions fotogràfiques de gran format romandran exposades a la vista de tothom. A les mitgeres que es van utilitzar en l’edició de l’any 2019 se n’hi afegiran de noves, i és que la degradació arquitectònica que pateix el centre històric permet, de moment, no haver de treure fotografies anteriors.

VISITAR _FRONTERA_MITGERES’20

_ EN FEMENÍ | 2019

La mostra té cada any un tema central, i en aquesta primera edició el fil conductor serà la dona en totes les seves vessants. Aquest tema ha servit per escollir les fotografies dels i les autores participants, tant a nivell nacional de reconegudes fotògrafes com a nivell vallenc i de comarca.

VISITAR _EN FEMENÍ_MITGERES’19