SANITAT BUIDADA

 

Reportatge sobre la situació de la sanitat pública en l’Espanya buidada. Seguint el dia a dia d’un metge rural, Enrique Gavilán i la seva infermera a Mirabel, un poble de 600 habitants del nord d’Extremadura. Juntament amb el Manu vam decidir fer aquest treball per tal de descriure el retrocés de la sanitat pública en l’Espanya buidada. Gràcies a la seva experiència i coneixement, així com la història dels seus pacients, intentem descriure la situació d’abandonament que pateix la medicina rural en un context agreujat per la pandèmia.

 

BIO

Manu Mitru (Moscou, Rússia. 1993)

Llicenciat en enginyeria biomèdica per la universitat de Barcelona, durant l’Erasmus a Milà, descobreix la passió per la fotografia. Autodidacta de formació, cursa un postgrau en fotoperiodisme a l’UAB, i treballa com a fotògraf col·laborador per al Periódico de Catalunya, i la Guía Repsol.

 

Complementa el treball de premsa diària amb projectes personals i reportatges de llarg recorregut, amb una clara denúncia social. Cursa actualment un màster en fotografia documental i artística per l’IDEP.

 

instagram: @manu_mitru