LA CASA DE PIEDRA

La casa de piedra és un projecte que treballa les relacions entre llocs i individus, explorant els imaginaris creats i sentits. Percebut d’una forma més o menys conscient, el territori es manifesta en el nostre interior alhora que nosaltres ens manifestem en ell, configurant el nostre espai vital.

 

El treball gira al voltant dels espais familiars i el que en ells succeeix. Cada element és fotografiat des d’un punt de vista autobiogràfic, configurant una cartografia emocional d’una manera de relacionar-se amb i en l’espai.

 

Web: www.martasellaresgutierrez.com

Instagram: @martasellares

 

BIO

 

Marta Sellarés (Calatayud, 1996)

Graduada en Belles Arts en la Universitat de Barcelona, fa Creació de Projectes, curs impartit per Enric Montes en Grisart, i participa en diversos tallers. Des del 2018 compagina la seva formació amb la docència a l’escola de fotografia Grisart i desenvolupa projectes personals. També és l’encarregada de la coordinació del laboratori fotogràfic de La Escocesa.

El seu treball explora el territori per trobar una mirada singular cap al que ens envolta, fent referència a la memòria, l’emoció arrelada en l’espai i allò insòlit que envolta la pròpia vivència humana.